Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden

Norges beste kommune på eiendomsforvaltning

Eiendom 1

Hvordan forvaltes bygningene?

Resultatene fra kartlegging innen kommunal eiendomsforvaltning er klare! NKF og KLP Skadeforsikring startet i vår en kartlegging av beste praksis innen eiendomsforvaltning i norske kommuner. Første ledd i kartleggingen ble utformet som en sjekkliste for egenvurdering, og resultatene fra denne er nå klare. Hvordan er det med rikets tilstand?

_DSC2718Nittedal

Nittedal best på eiendomsforvaltning 2019

Nittedal kommune er Norges beste på eiendomsforvaltning i 2019. Det er Norsk Kommunalteknisk Forening sammen med KLP skadeforsikring AS som står bak denne prisen som ble delt ut på Miljø & Teknikk 2019.

Eiendom_illustrasjonsbilde

Hvem er best på eiendomsforvaltning?

Den 07.03.19 kåres vinneren i konkurransen "Norges beste kommune på eiendomsforvaltning". Fem kommuner er med i finalen, etter at 79 søkere er vurdert. Kåringen skjer under kommunalteknikkmessen Miljø & Teknikk.

Nittedal kommune gikk av med seieren under kommunalteknikkmessen ved Telenor Arena i 2016.

Norges beste kommune på eiendomsforvaltning

NKF gjennomfører i forbindelse med kåringen for 2019 en kartlegging der vi ønsker svar fra alle norske kommuner. Hensikten er å sette fokus på forholdene i norske kommuner og arbeidet fremover, herunder øke bevisstgjøring av god praksis i eiendomsforvaltningen og hvilke gevinster dette gir.